SİNOP / BOYABAT - Şehit Turan Meşe İlkokulu

Şehit Turan Meşe İlkokulu

Adres
KARACAÖREN KÖYÜ MERKEZ MEVKİİ MERKEZ KÜME EVLERİ SEHIT TURAN MESE ILKOKULU BLOK NO 23 BOYABAT / SİNOP
Vizyon
Okuyan, okutan, araştıran, sorunları çözebilen, başkalarının haklarına saygılı, ülkesine karşı sorumlu, toplumsal hayatın her alanında hukukun üstünlüğüne inanan, gelişime açık, çevre bilinci yüksek, kendine güvenen, katılımcı, sorgulayan, etkili ve nitelikli insan yetiştirmek için eğitim öğretim kalitesini sürekli yüksek tutarak hem bilimsel hem de sosyal yönde gelişmiş yüksek ahlaki değerler kazanmış, bireyler yetiştiren örnek bir eğitim kurumu olmaktır.
Misyon
Milli ve manevi değerlere bağlı, Atatürk’ün “Çağdaş uygarlık düzeyinin üstüne çıkmak” idealine inanan, kendisi ve toplum ile barışık, bilime önem vererek iletişime açık, ruh sağlığı ve gelişimi iyi olan, pozitif bilimi ve sosyal bilimleri birlikte sentezleyen iyi bir öğrenci, iyi bir insan, ve iyi bir toplum yetiştirme.
08:40-12:05 13:30-15:05
Uydu İnternet (VSAT)
Ulaşım
İlçe merkezinden her 15 dakikada bir dolmuş minibüs kalkmaktadır. Ayrıca Köyümüz, İstanbul, Kastamonu, Sinop yolu üzerinde bulunduğundan ulaşım problemi yoktur.
Yerleşim Yeri
İlçemiz Küçük Sanayi Sitesi köyümüzün yakınında, ilçe ekonomisinin en önemli üretim iş kollarının (Kiremit, tuğla ve çivi Fabrikaları )çok büyük bir kısmı köyümüz sahası içinde bulunmaktadır. Halkın geçim kaynağı bu iş kollarında işçi olarak çalışmak, tarım (Çeltik ekimi) ve hayvancılıktır.
Sinop´a 86 km - Boyabat´a 3,5 km uzaklıktadır.